Arianna

Arianna

Nume: Arianna
Sex: Femela
Varsta: 9-10 ani
Interventii:
- 2 operatii extirpare tumori
- operatie sterilizare
Alte boli:
- picior stang rupt si sudat incorect
Locatie curenta: acasa la stapan

Adoptata

Istoric

Ea este Arianna, cea mai noua membra a adapostului asociatiei. Are aproximativ 9 ani si, judecand dupa problemele ei, a avut o viata foarte grea.

Locuia intr-o parcare, ca multi alti caini din Romania, locul preferat de "iubitorii" stapani pentru abandonarea propriilor animale cand se plictisesc de ele.

Povestea ei este si mai trista pentru ca are multe probleme de sanatate. Multe tumori pe piept, din care una giganta din cauza careia nu se putea odihni sau sede normal, un picior rupt care s-a sudat incorect, cataracta, cel mai probabil gestanta si, bineinteles, foarte slaba.

Cu atatea probleme, inca mai e capabila sa-si fluture vesela codita si sa-ti arate un zambet larg daca te opresti sa o mangai. Lupta pentru supravietuire a facut-o puternica si Arianna a invatat sa se descurce si asa: se deplaseaza foarte bine si in 3 picioruse, este sociabila si blanda.

Imediat ce a aflat despre ea, Tamara a cautat-o in locul indicat si a programat-o la un control de specialitate la Facultatea de Medicina Veterinara din Iasi. Luni, 2 mai, catelusa a fost operata cu succes.

Acum este in adapostul asociatiei asteptand ziua in care va putea fi complet fericita, cu un stapan care sa ii ofere ceea ce n-a mai avut de mult timp, poate chiar niciodata. Pentru ca operatia a fost foarte dificila, pieptul ei fiind plin de tumori, sterilizarea a fost amanata putin.

Mai multe poze...