Acesta este Bolec, care "rade" fericit acum din noua lui casuta.

Bolec

si aici este povestea lui:

Bolec a fost gasit in 2011, in timpul verii, lovit de o masina si abandonat langa strada. A fost lasat acolo paralizat, atat de vunerabil si nefericit.
Era un catel foarte timid si fricos, dar cu o personalitate impresionanta. Niciodata agresiv cu alti catei, era mai degraba umil si impaciuitor.
Datorita "mamei" de la mare distanta, Andreea, care s-a oferit sa il sponsorizeze, a avut sansa sa fie operat pe coloana la o clinica din Bucuresti. Chiar si operat insa, Bolec a ramas paralizat.
Povestea lui, dar mai ales figura lui zambareata si umila, a impresionat o familie deosebita care ne-a contactat imediat pentru a-l adopta. A fost sansa vietii lui! Bolec a plecat spre familia sa in ianuarie, 2012. Andreas si Moni l-au asteptat cu mari emotii. Finalul este chiar mai fericit: Bolec si Andreea, "mama" care a vegheat asupra starii lui de la mare distanta si i-a platit toate interventiile si investigatiile, au avut sansa sa se intalneasca Germania, in noua lui casa.Vezi aici un film cu Jerry si Bolec dupa operatie

Mai multe poze...