El este Turbo - Jerry si este adoptat in UK.

Jerry

Aici este povestea lui:

Jerry are picioarele din spate paralizate, insa firea lui vesela te face sa crezi ca este cel mai sanatos catel. A fost gasit in Piatra Neamt, cu cativa ani in urma, lovit de o masina, chinuindu-se sa urce pe trotuar. Nu-si putea folosi picioarele din spate si avea dureri mari.
A fost salvat de Tamara care i-a improvizat o micuta curte unde sa poata sta singur, sa nu fie deranjat de alti catei. Acolo a locuit un timp pana cand Kelly a vazut povestea lui si imediat si ne-a propus sa il ajute.
Intre timp, cu ajutorul Andreei, un alt inger pazitor al cateilor nostri, Jerry a avut o interventie pe coloana la o clinica din Bucuresti. Efectul operatiei nu a fost cel dorit, sa poata folosi picioarele din spate.
Singura imbunatatire a fost ca Jerry isi poate intinde picioarele si chiar sa se sprijine pe ele, dar pentru f scurt timp.
Din nefericire, va ramane paralizat pentru toata viata. Dar asta nu l-a facut sa fie mai putin vesel sau mai putin iubit de Kelly. Dimpotriva. Firea lui puternica este opusa staturii lui mici; de cand este in UK are scaunelul lui cu rotile si il foloseste la maxim alergand nebuneste de fiecare data cand iese la plimbare.
Kelly are mare grija de el si conditia lui s-a imbunatatit mult de cand este acolo. Blanita lui este neteda si lucioasa, acum poarta pampers si este spalat in fiecare zi, nu mai ingheata de frig iarna afara, nu mai are rani la picioarele din spate, mancare buna, o gramada de prieteni in jur si, mai ales, dragostea lui Kelly.
Isi asteapta acolo noi stapani si spera sa aiba si el casuta lui, familia lui care sa ii inteleaga nevoile si sa il iubeasca asa cum e: paralizat dar vesel, cu multa energie si iubire de daruit!


Vezi aici un film cu Jerry facut de Kelly

Mai multe poze...