Ochiut (acum Rosie) - miracolul

ochiut

Aici este povestea ei:

Povestea ei este una trista, ca de obicei, iar recuperarea ei foarte lunga. Acum este adoptata in UK, de catre o familie responsabila si iubitoare, care o accepta asa cum e, cu urmele traumelor din Romania inca vizibile.
Noi i-am spus Ochiut datorita ochilor ei hipnotizanti. Ochiut a fost cea mai norocoasa din gasca ei de maidanezi. Toti prietenii ei au fost otraviti.
Noi am fost sunati de cea care avea grija de ei; plangea cu disperare pentru ca Ochiut fusese otravita si nu murise si plangea si se chinuia groaznic. Cand nimeni nu-i mai dadea nicio sansa, Tamara s-a hotarat sa faca tot posibilul sa o ajute sa-si revina. A fost una din cele mai dificile recuperari: timp de 2 saptamani Ochiut s-a "hranit" doar cu glucoza si vitamine. Nu se putea ridica deloc, statea doar pe o parte si isi ridica capul, leganandu-l.
Odata ce a inceput sa manance, chiar daca f putin la inceput, lupta a fost castigata! Recuperarea a fost dificila si lunga pentru ca otrava ajunsese la sistemul nervos.
Acum, la un an si jumatate dupa ce a fost otravita, inca mai are probleme cu sistemul nervos si se dezechilibreaza cand se grabeste sau cand devine prea agitata.
Cat despre psihicul ei, Ochiut s-a recuperat complet. Dintr-o fetita timida si tematoare, a devenit curajoasa, vesela, chiar posesiva, foarte jucausa si increzatoare in fortele proprii. "Ce nu te omoara te face mai puternic!"
Tot Kelly este cea care a ajutat-o si pe ea sa-si gaseasca o familie in UK. A asteptat-o timp de un an pana cand am fost convinsi ca va rezista drumului lung pana in UK.Vezi aici un film cu Ochiut la un an dupa tratament

Mai multe poze...