Acesta este Raf, fericit acum, in noua lui casuta.

raf

si aici este povestea lui:

Raf este acum un baietel foarte vesel, comunicativ, foarte foarte alintat si adorat. Ok, si cam galagios.
Cu un an in urma era un puiut al starzii in Piatra Neamt, subtirel si firav, incercand sa supravietuiasca pe langa cainii mai puternici din gasca lui. Dar avea o prietena, Angelica, cu care isi impartea si foamea si mancarea, durerile si bucuriile. Cat au fost impreuna, Raf a a fost fericit, nestiind ca viata poate fi si altfel.
Intr-o zi prietenia lor s-a incheiat tragic pentru ca Angelica a murit calcata de o masina. Raf a plans langa ea cum numai un adevarat prieten ar putea sa o faca. Si Tamara a plans dupa ea si pentru durerea lui, cand Raf o pazea pe Angelica lui fara suflare.
Raf trebuia ajutat imediat pentru ca devenise din ce in ce mai trist si chinuit, fara veselia si energia de alta data. Doua vesti bune au venit pentru Raf: Andrea, neobosita noastra prietena de departe, i-a gasit un foster in Bucuresti: Raf urma sa stea acolo in siguranta, sa scape de strada devenita pustie pentru el si sa socializeze cu alti catei.
Vestea cea mai mare a venit din Norvegia pentru ca May l-a placut si a vrut neaparat sa il adopte. Drumul spre Norvegia nu a fost atat de scurt cum ne-am fi dorit, pregatirile, carantina si rezervarile de transport au durat mult mai mult decat ne asteptam. Dar May si Raf au asteptat si, intr-un final, dupa cateva luni de asteptari, Raf a plecat spre casuta lui. De aici viata lui s-a schimbat complet.
Are o noua prietena, pe Thira, cu care-si cosuma zilnic energia, dar mai ales are si el o stapana care il adora cu toate boacanele pe carele face si o casuta a lui.

Mai multe poze...